Новини

Понад 20 мільйонів за добу: українці підтримали армію на рекордну суму

Загалом в організації зібрали понад двісті мільйонів гривень.

Фото: Міноборони України

За минулу добу, 22 лютого, благодійний фонд «Повернися живим» отримав 20 мільйонів 502 тисячі гривень. Це більше, ніж за весь 2021 рік.

Про це повідомляє команда фонду.

Загалом в організації зібрали понад двісті мільйонів гривень.

«Наша бухгалтерія ледь встигає підраховувати кількість платежів, а військовий відділ у режимі 24/7 конвертує ваші благодійні внески у реальну допомогу на передовій», — пишуть у фонді.

Директор БФ «Повернись живим» Тарас Чмут розповів, що рівень фінансової підтримки за декілька останніх тижнів — чергове свідчення того, що українці готові боротися з Росією у всіх можливих формах та проявах.

За його словами, фонд має сотні заявок від військових, які оперативно обробляє, аби «посилювати армійців і вигравати державі час там, де вона не встигає».

Як повідомляє Громадське, впродовж минулого місяця «Повернись живим» зібрав 6 мільйонів 31 тисячу гривень. За ці кошти команда вже доправила армійцям майна на суму в понад мільйон гривень. Половину цих грошей віддали для забезпечення компʼютерами та іншою оргтехнікою командування Сил територіальної оборони. Фінансову звітність організації за 2021-2022 можна переглянути тут.

Перерахувати кошти можна ось тут або на Patreon.

 

Коментарі