Новини

Аліна Паш відмовилася від участи у Євробаченні

Артистка повідомила, що сконтактує із Суспільним та підпише всі потрібні документи, аби юридично затвердити своє рішення.

Фото Громадський простір

Аліна Паш написала, що знімає свою кандидатуру з участи на Євробаченні. Про це вона повідомила у своєму Instagram, пише Суспільне Культура.

«Я громадянка України, я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України в світ. У що вилилась ця історія — це зовсім не те, що я закладала у свою пісню. Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж; погрозам», – пише у соцмережі Паш.

Артистка повідомила, що сконтактує із Суспільним та підпише всі потрібні документи, аби юридично затвердити своє рішення.

Скандал із поїздкою до Криму

Багатьох українців обурила ситуація з Аліною Паш через її поїздку до Криму 2015 року, коли він уже був анексований Росією.

Щоб узяти участь у нацвідборі на конкурс, співачка надала довідку від державної прикордонної служби, що перетинала лінію розмежування з Кримом із території України, а не летіла до Криму з Росії літаком, що забороняє українське законодавство.

Водночас 15 лютого прикордонна служба повідомила, що такої довідки не видавала.

Коментарі