Новини

Можливість реалізуватися для музикантів: у Чернівецькій філармонії відкриється нова локація

Виступи у «Music hall» відбуватимуться орієнтовно двічі на тиждень.

Сьогодні, 14 лютого, у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка відбудеться відкриття нової локації — «Music hall». Там виступатимуть окремі артисти з власними програмами, а працівники закладу пригощатимуть кавою.

Як розповіла «Шпальті» генеральна директорка філармонії Анастасія Костюк, нова локація слугуватиме майданчиком можливостей для артистів.

«Це можливість відкриття нових талантів серед наших артистів. Багато з музикантів в оркестрах чи хорах можуть запропонувати власні програми. Вони мають амбіції, а це можливість для них реалізуватися. Слухач своєю чергою зможе познайомитися ближче з улюбленими музикантами», — каже Костюк.

У «Music hall» гратимуть легку музику, як-от джаз або сучасні жанри. До того ж на локації часом проводитимуть і майстер-класи, які поєднуватимуть із виступами артистів.

За словами Костюк, виступи на новій локації відбуватимуться орієнтовно двічі на тиждень. На сторінках філармонії про них інформуватимуть та розповідатимуть про музикантів, які будуть цього вечора.

 

Коментарі