Новини

У Чернівецькій ОДА визначили переможницю конкурсу на посаду головної освітянки области: хто вона

Конкурс на нового директора відбувся 24 грудня.

http://man.gov.ua/

У Чернівецькі обласній державній адміністрації визначили переможницю у конкурсі на посаду директора Департаменту освіти і науки. Нею стала Оксана Сакрієр, колишня заступниця директора. Про це йдеться у розпорядженні ОДА.

Конкурс на нового директора відбувся 24 грудня. Оксана Сакрієр обійме посаду не одразу, далі триватиме процедура призначення. Також можлива співбесіда у Міністерстві освіти і науки України.

Що про неї відомо 

У Оксани Сакрієр задекларована квартира в Чернівцях на 54 м². За 2019 рік вона заробила понад 86 тисяч гривень на посаді заступниці директорки Департаменту та ще понад 100 тисяч гривень — на посаді в ПП «Медлогістик». Це компанія, що торгує фармацевтичними товарами.

Раніше працювала головною спеціалісткою відділу дошкільної, загальносередньої, позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту в облдержадміністрації. Оксана Сакрієр – заступниця колишньої директорки Департаменту освіти і науки Людвіги Цуркан.

Зараз Сакрієр перебуває у декретній відпустці. 

Колишня очільниця Департаменту Людвига Цуркан пішла з посади 26 листопада. Вона виконувала обов’язки директорки відомства з вересня 2020 року. До того Цуркан багато років працювала директоркою Чернівецької школи №41.

Серед досягнень на посаді директорки Департаменту посадовниця вважає, зокрема, підвищення результатів ЗНО та оновлення матеріально-технічної бази.

Коментарі