Новини

Дія буде сповіщувати про виклики в суд: як увімкнути опцію

Повідомлення про судове засідання більше ніде не загубиться.

Фото: pnk.tv

У додатку «Дія» тестують сповіщення про виклики на судові засідання користувача додатку. Людина заздалегідь отримає повідомлення про усі деталі судового процесу. Про це повідомили розробники застосунку.

Як зазначають розробники, більше не треба турбуватися, що повідомлення про судове засідання десь загубилося, бо вся інформація буде в додатку.

«Тепер не буде випадків, коли суд надсилає судове повідомлення звичайною поштою, а ви про це вперше чуєте. Завдяки повідомленням «Дії» ви будете поінформовані вчасно», — заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У повідомленні пояснюють, що бувають випадки коли людина могла не знати, слухається справа в суді, де вона є учасником. Наприклад, суд ухвалював рішення про стягнення заборгованості за кредитним договором навіть без участі та відома людини. Нова функція це змінить. 

Для того, що увімкнути ці сповіщення, необхідно вибрати опцію «Дозволити сповіщення». Додаток оновлювати не потрібно. Щоб це зробити, можна переглянути відеоінструкцію від Мінцифри.


Крім цього незабаром у додатку «Дія» можна буде отримувати повідомлення про перевірку кредитної історії.
Людина зможе отримати сповіщення, коли хтось перевірятиме її кредитну історію з метою відкриття кредиту, кажуть у Мінцифри.

Коментарі