Поради

Подарунки на Миколая: 12 ідей, що покласти під подушку  

Якщо ваша дитина не написала конкретних побажань у листі до чарівника, скористайтеся цією шпаргалкою. 

Скільки б років нам не було, але той, хто вшановує традиції, завжди чекає гостинців під подушками від дідуся Миколая. А малюки, які вірять у доброго святого, очікують здійснення своїх маленьких і великих мрій.

Зазвичай, незадовго до цього дня, діти пишуть Миколаєві листа, в якому описують свої бажання. Для батьків такі записи стають справжньою паличкою-виручалочкою. Якщо ж дитина не поділилася своїми мріями, доведеться виявляти креатив.

Щоб не залишити нікого без подарунків у цей магічний час, ми підготували добірку цікавих варіантів. Швидше занотовуйте та не відкладайте таку важливу справу на останній день. 

Інтерактивний ігровий набір «SMART KOALA»

Цю інноваційну іграшку для вивчення англійської створили українські розробники. Її головним героєм є смішна розумна коала. 

Освітні ігрові набори Smart Koala рекомендовані для вікової групи від трьох до восьми років. Комплект складається з «розумної» книги та спеціального електронного «мовного» стилусу, що працюють у парі. Принцип роботи навчального комплекту нескладний: 

— Дитина бере в руку ручку;

— Натискає кнопку ввімкнення;

— Розгортає книгу;

— Наводить вказівник стилуса на картинки, слова чи окремі предмети. 

Внаслідок таких нескладних маніпуляцій ручка «оживає». Вона говорить однією з трьох мов: українською, російською чи англійською. 

Крім назв предметів, розумна ручка здатна записувати голос того, хто говорить. У меню книги знайдеться цікава гра для розвитку уважности молодого учня. Стилус, що схожий на товстий маркер, нагадує іграшку. На круглій «голові» намальована усміхнена мордочка, а на ніжці-тулубі розташовані кнопка ввімкнення, перемикач гучности, а також роз’єм для навушників і карти пам’яті. Заряджається аксесуар від стандартного кабеля USB-micro.

Цікавий факт: книжка «200 перших слів» озвучена відомими українськими артистами. З кожним сезоном виробник розширює серію. Малюків чекає зустріч із лінійками Koala Впізнавала, Koala Вивчала, Koala Читала, а також кумедні посібники Koala Малювала та Koala Співала. Навчальні комплекти – корисний і святковий сюрприз, що запам’ятовується.

Скетч-маркери для справжніх художників

Скетч-маркери – професійний аналог звичайних дитячих фломастерів, але в більш якісній збірці і з великою різноманітністю відтінків. Професійні ілюстратори, каліграфісти, дизайнери, художники, студенти, школярі та просто любителі розфарбовувати картинки будуть у захваті від набору.

Скетч-маркери створені на спиртовій основі, тому швидко висихають після нанесення на поверхню і створюють красиві кольорові переходи. Два типи стержнів допомагають робити фон, промальовувати дрібні деталі чи писати каліграфічні лінії на папері, тканині, кераміці, дереві, склі. 

Набір складається з 48 відтінків та містить у комплекті стильну тканинну валізку з ручкою. 

Фітнес-браслет: як смартгодинник, тільки краще

Сучасні смартгодинники виділяються хорошою функціональністю, але і вимагають взамін величезної кількости енергії для своєї роботи. Xiaomi Mi Band 6 пропонує своєму власникові зовсім іншу концепцію використання – тривала робота від батареї, барвистий сенсорний екран із високою роздільною здатністю і діагоналлю, а також чудовий набір фітнес- і смартфункцій.

Блокові конструктори LEGO: новинки

Конструктор LEGO DC super heroes Диво-жінка проти Гепарда дозволяє дитині відтворювати захопливі ігри та емоційно проводити дозвілля. Набір підійде для малюків, які люблять активні ігри та конструювання. 

Елементи конструктора створені для побудови захопливих сюжетів. Бункер оснащено рухомим передавачем, таємною кімнатою та іншими аксесуарами. Крилата Диво-жінка буде боротися проти Гепарда, а хто переможе – залежить тільки від вас. 

У наборі міститься 371 міцна пластикова деталь. А ще – бункер, мініфігурки Диво-жінки, Гепарда та Макса, ігрові аксесуари, інструкція. Гра з конструктором розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику. Вона рекомендована для дітей від 8-ми років.

Конструктор LEGO Harry Potter Hogwarts: урок зілляваріння – чудовий подарунок для фанатів бестселлера «Гаррі Поттер». 

У наборі – 271 елемент із якісного міцного пластику. Серед них: мініфігурки Драко Малфоя, Шеймуса Фініґана та професора Снейпа. А також цікаві аксесуари, що збагатять гру новими сюжетами: книга зілля і дошка. Учні школи магії відвідають урок професора Снейпа, щоб удосконалити свої навички «чаклунства». 

Обирайте персонажа й шукайте нові пригоди у стінах замку. Модель має висоту 12 см, довжину 8 см і ширину 4 см та поєднується з іншими наборами LEGO про Хогвартс. 

Дитячий смартгодинник із GPS-трекером

Смарттехнології оточують наше життя зусібіч. Так звично й природно стало одягати на руку розумний годинник, щоб отримати класну можливість почуватися комфортно. Гаджети успішно справляються з багатьма щоденними завданнями: нагадують, моніторять, розважають, стежать за самопочуттям, допомагають завжди бути на зв’язку.

Дитячий смартгодинник – окрема історія. Це не просто мила прикраса, яка дає дитині змогу відчути себе дорослою. Девайс дуже функціональний. А ще дозволяє батькам бути в курсі, де фізично перебуває малюк, аби бути впевненими у його безпеці.

Електрична зубна щітка Xiaomi 

Зубна щітка Mi Smart Electric Toothbrush T500 створює 31 000 коливань на хвилину! А розташування щетинок під кутом 10° якісно чистить і не травмує ясна.

Цей гаджет і на вигляд дуже стильний. Його корпус містить яскраве кольорове кільце, щоб персоніфікувати щітку й не переплутати її з іншими.

Колекційна фігурка Funko POP

Фігурка BOBBLE STAR WARS BAD BATCH HUNTER – вдалий подарунок шанувальникам фантастики. Сподобається дитині, яка обожнює фільм «Зоряні війни». 

Модель виготовлена у японському стилі «чібі» з маленьким тілом, великою головою й виразними чорними очима. Висота фігурки – 10 см. Цей вініловий виріб дуже реалістичний та відповідає своєму прототипу. 

Гра з фігуркою Funko Pop сприяє розвитку дрібної моторики, уваги, уяви та творчих здібностей. Рекомендовано для дітей, віком від 12-ти років.

Дитячий планшет для малювання 

Гаджет застосовує технологію рідкокристалічної плівки й розрахований на 100000 разів повторного використання. Штрихи на ньому виходять чіткими, без пилу, чорнила і будь-яких забруднень.  

Стилус малює завдяки фізичному натисканню пером. Підходить для малювання чи каліграфії. А сам планшет обладнаний клавішею для швидкого видалення намальованого контенту на екрані одним дотиком.

Дитячі провідні навушники з мікрофоном

Серед наймолодших користувачів популярні саме такі моделі. Провідні накладні навушники з мікрофоном:

— комфортніші, якщо порівнювати з вкладками чи вакуумними моделями;

— забезпечують надійну ізоляцію від зовнішніх шумів;

— мають якісне звучання і глибокі тони.

А яскравий рожевий дизайн – тема, варта окремої розмови. 

Магічний кольоровий спінер

Моторизований спінер, який літає, плаває, ковзає і піднімається в повітря за командою. А потім повертається в руку, ніби бумеранг.

Іграшка дуже прикольна. Вона гнучка, надійна, стійка до ударів і подряпин. 

Як купувати подарунки, щоб отримати додаткову вигоду 

Аби витратити мінімум часу на пошук новорічних сюрпризів, існує дієвий лайфхак. Він полягає в тому, щоб обрати все необхідне в одному місці. Це заощаджує час, економить кошти, а іноді дає й додаткові переваги. 

У передсвятковий період магазини часто запускають активності, пропонують знижки, розіграші, подарунки для покупців. У Чернівцях масштабну новорічну акцію анонсувала мережа МТА. Тут влаштували знижки на величезну кількість товарів, запустили серію розіграшів для покупців. 

Упродовж грудня, по понеділках, розігрують 100 популярних гаджетів. А 10 січня серед тих, хто попередньо здійснив покупку на суму більшу, ніж 1000 гривень, оберуть щасливчика, який виграє подорож і поїде до європейського Діснейленду в Парижі.

У новорічну ніч люди часто загадують бажання у форматі мрії. Класно, коли можна здійснити її для близьких чи для себе. Свята ж саме для цього існують – накопичувати теплі спогади.

Коментарі