Новини

Василь Ломаченко битиметься з Річардом Коммі у Нью-Йорку: де дивитися бій

Торік український боксер втратив усі свої чемпіонські пояси в легкій вазі, поступившись Теофімо Лопесу.

Ломаченко – Коммі / Фото: boxingscene.com

Вранці 12 грудня український боксер Василь Ломаченко проведе поєдинок із ганцем Річардом Коммі. Про це повідомляє РБК-Україна.

Зазначимо, що Василь Ломаченко провів на професійному рингу 17 боїв. Він здобув 15 перемог (11 нокаутом) при двох поразках. Ломаченко був чемпіоном світу в трьох різних вагових категоріях. Але минулого року він втратив усі свої чемпіонські пояси в легкій вазі, поступившись Теофімо Лопесу рішенням суддів.

Річарду Коммі 34 роки. Він був чемпіоном світу в легкій вазі за версією IBF. Цей титул боксер завоював у бою проти Іси Чанієва. Але у грудні 2019 року він також програв чемпіонське звання Теофімо Лопесу, залишившись без пояса.

Напередодні бою Ломаченко заявив, що це для нього буде цікавим викликом.

«Річард Коммі має велику силу, розмах рук, досвід. Для мене це цікавий виклик, і я знаю, що фанам сподобається майбутній бій. Я на 100 відсотків здоровий і готовий до суботнього вечора», — каже Ломаченко.

Коли дивитися бій

Старт вечора боксу в Нью-Йорку відбудеться о 4:00 за Києвом. Головний бій між Ломаченком та Коммі розпочнеться о 6:00.

Транслюватиме платформа «Megogo».

Раніше ми писали, що 11 грудня боксер суперважковаговик із Чернівців Олександр Тесленко битиметься з американцем Джаредом Андерсоном. Трансляцію бою в Україні також покаже MEGOGO.

Коментарі