Новини

Чернівчанин Олександр Тесленко боксуватиме у Нью-Йорку з американцем Джаредом Андерсоном

Тесленко представлятиме Канаду.

Фото: Top Rank

Завтра, 11 грудня, боксер суперважковаговик із Чернівців Олександр Тесленко битиметься з американцем Джаредом Андерсоном. Про це повідомляє «Tribuna».

Бій відбудеться у Нью-Йорку в андеркарді (бій перед головною подією) поєдинку Василя Ломаченка з Річардом Коммі. Тесленко боксуватиме за Канаду.

«Знаю, що Андерсон непереможний боксер. Я в статусі андердога (аутсайдера — авт.), але мене не хвилює, що говорять люди. Для мене більш важливі моя команда та сім’я. Я буду битися для них. Спробую показати все найкраще», — каже Олександр Тесленко.

Чернівчанин провів 18 боїв на профі-рингу. У 17 з них перемагав, 13 — нокаутом. Лише одного разу Олександр поступився у титульному поєдинку за пояс NABA американцю Шонделлу Вінтерсу. Бій відбувся у вересні 2019 року у Канаді.

Трансляцію бою в Україні покаже MEGOGO.

Довідка

Олександр Тесленко — боксер-професіонал у важкій ваговій категорії. Він є срібним призером чемпіонату України серед любителів. 2019-го Олександр Тесленко провів перший титульний бій. Він переміг бразильця Фабіо Мальдонадо та здобув титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації).

Тесленко родом із Чернівців, а нині живе й тренується в Торонто (Канада).

Коментарі