Новини

Українець став найкращим кіберспортсменом року

Експерти ігрової індустрії обрали переможців у 30 номінаціях, що стосуються кращих ігор у різних жанрах.

Фото: hltv.org

Український гравець у Counter-Strike: Global Offensive Олександр Костилєв став найкращим кіберспортсменом року. Про це повідомляє видання «Бабель» із посиланням на церемонію The Game Awards 2021.

Експерти ігрової індустрії обрали переможців у 30 номінаціях, що стосуються кращих ігор у різних жанрах. Крім того, було кілька номінацій у сфері кіберспорту.

Костилєва визначили найкращим кіберспортсменом року, а склад української організації «Natus Vincere» у CS:GO — найкращою командою року. Кращою грою у кіберспорті визнали «League of Legends», а кіберспортивним заходом — Чемпіонат світу з «League of Legends».

Також найкращою грою стала «It Takes Two». Вона передбачає співпрацю двох гравців для спільного проходження різних рівнів та мініігор.

Довідка

Олександр Костилєв народився в Києві в 1997 році. Він став професійним кіберспортсменом у 2013-му. Крім того, Олександр Костилєв грав кілька років у різних організаціях, зокрема в американській «Liquid». У 2016-му він опинився у складі «Natus Vincere», за яку виступає і досі.

Олександра неодноразово називали найкращим гравцем різних турнірів з CS:GO та найкращим гравцем року саме в цій сфері.

Коментарі