Новини

Майбутнє Збройних сил України — у НАТО: Залужний привітав із Днем ЗСУ

Він зазначив, що українська армія є однією із найсильніших у світі.

Фото: defence-ua.com

Головнокомандувач Валерій Залужний записав привітання з нагоди 30-річчя Збройних сил України. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ.

Він зазначив, що українська армія — одна з найсильніших у світі.

Зокрема Залужний наголосив, що ЗСУ подолали складний шлях до свого розвитку, а українське військо змінилося.

Також він повідомив, що армія готова до будь-яких варіантів розвитку подій. Упродовж восьми років війни Росії проти України ЗСУ стали однією з провідних армій світу.

«Бойовий досвід та відважність українських воїнів високо цінують наші партнери. І наше майбутнє – у НАТО» — наголосив головнокомандувач.

Залужний запевнив, що військові ніколи не забудуть загиблих побратимів та посестер. Нині вони продовжують боротьбу не лише за себе, а й за них. Генерал-лейтенант подякував усім, хто доєднався до Збройних сил, а також їхнім близьким.

Святкові заходи до 30-річчя ЗСУ запланували у 6 населених пунктах України: Харкові, Одесі, Озерному, Львові, Краматорську та Києві. Також 6 грудня проведуть телеміст.

Міністерство оборони повідомляє, що з нагоди свята відбудеться демонстрація нового озброєння та військової техніки. Крім того, військовослужбовцям вручать державні нагороди.

Коментарі