Афіша

«Meridian Czernowitz» проведе онлайн-презентацію поетичної збірки Олександри Ковальової

Стрім презентації можна буде переглянути на сторінках Meridian Czernowitz.

Фото: Meridian Czernowitz

У середу, 1 грудня, за підтримки «Меридіан Черновіц» відбудеться онлайн-презентація поетичної збірки української поетеси та рідної тітки Сергія Жадана Олександри Ковальової. Книга називається «Квіти ностальгії». У презентації братимуть участь Сергій Жадан, Святослав Померанцев та інші українські митці. Про це повідомляють на Facebook-сторінці видавництва.

Сергій Жадан, який є автором післямови до збірки, розповідає, що для нього ці вірші є чимось значно важливішим і приватнішим, аніж просто література.

«Олександра Ковальова – моя рідна тітка, людина, яка головним чином і формувала моє уявлення про письмо, яка – якщо вже говорити відверто – насамперед із літературою в мене й асоціювалася, бо на час мого дитинства була членом спілки письменників і мала видані справжні збірки», — каже поет.

Онлайн-стрім презентації можна буде переглянути на Facebook-сторінці Meridian Czernowitz, а також  на сайті видавництва.

Початок о 19:00.

Довідка

Олександра Ковальова (псевдонім — Олеся Шепітько) — українська поетеса, прозаїк та перекладачка. Кандидатка філологічних наук, упорядниця та перекладачка 10 поетичних антологій, авторка 6 поетичних книг, 2 прозових книг, повістей та книжок для дітей. Переклала 13 книг, вірші німецьких поетів від середньовіччя до середини ХХ століття. З 1983 року вона є членкинею Національної спілки письменників України.

 

Коментарі