Новини

Покращили результати ЗНО та оновили матеріально-технічну базу: головна освітянка Буковини йде з посади

Людвига Цуркан звільнилася з посади.

Фото з фейсбуку ОДА

Начальниця департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Людвига Цуркан йде з посади. Сьогодні у посадовиці останній день на роботі. Про це Людвига Цуркан повідомила «Шпальті».

Наразі Людвига Цуркан не коментує своє звільнення. Свою позицію пообіцяла висловити пізніше.

На посаду директора департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Людвигу Цуркан призначили 24 вересня 2020 року. Пропрацювала — 1 рік і 2 місяці.

Серед досягнень на посаді директора департаменту посадовиця вважає, підвищення результатів ЗНО, оновлення матеріально технічної бази та інше.

«Команда департаменту освіти працювала в повному обсязі на тому рівні, як має працювати ця структура. За рік роботи ми виконували і реалізовували вимоги держави щодо розвитку освітньої галузі. Результати ЗНО з 16 місця піднято до 13-го. Значно оновлена матеріально-технічна база закладів освіти. Використали всі цільові освітні субвенції, які надані Чернівецькій області для покращення матеріальної технічної бази будівництва або організації закупівель», — зазначила Людвига Цуркан.

Також вона додала, що при організації дистанційного навчання в карантинних умовах, в процесі вакцинування педагогічних працівників, питаннях пов’язаних з відстороненням педагогічних працівників, департамент завжди відстоював позицію педагогів і керівників закладів і робив максимально можливе, аби відбулося без конфлікту і соціальних вибухів.

Раніше ми писали про призначення Людвіги Цуркан: хто така Людвіга Цуркан.

 

Коментарі