Новини

У Чернівецькій ОДА призначили нову очільницю Департаменту освіти: хто така Людвіга Цуркан

Новообрана керівниця працювала директоркою Чернівецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №41. За її керівництва заклад неодноразово визнавали одним із найкращих на Буковині.

Фото Чернівецька ОДА

24 вересня призначили нову очільницю Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Людвігу Цуркан

Про це повідомили в облдержадміністрації.

«Департамент освіти і науки — це ефективний механізм, який має забезпечувати злагоджену роботу всіх навчальних закладів нашої области. Його керівник повинен бути великим натхненником, координатором та психологом для всієї освітньої спільноти. І пам’ятайте, найцінніше, що має держслужбовець, — це репутація. Ніхто не повинен сумніватися у вашій справедливості, чесності та службовому сумлінні», — сказав голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук

Фото Чернівецька ОДА

Новообрана директорка закінчила Чернівецький національний університет за спеціальністю «Англійська мова». Тривалий період вона працювала на посаді директорки Чернівецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №41 з вивченням єврейського етнокультурного компонента Чернівецької міськради. 

«За її керівництва школа неодноразово була визнана однією з найкращих в області», — пише пресслужба облдержадміністрації.

Так, 2008 року за результатами атестаційної експертизи освітньої діяльности навчальний заклад отримав свідоцтво з відзнакою. 2010 року школа стала переможницею Всеукраїнської громадської акції «Флагман освіти України», 2011-го – «Лідер освіти ХХІ століття». 2012 року школу внесли до банку даних шкіл, що отримали статус гомадсько-активних навчальних закладів. У 2012-2013 навчальному році заклад став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Навчання вищої проби» в рамках проєкту «Pt-перспективні технології навчання». 

2014 року школа отримала диплом та золоту медаль на V міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти. Інноватика в освіті», 2015 року виборола ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Зіркові ЗНЗ України».

Коментарі