Новини

Instagram дозволить публікувати дописи з комп’ютера та писати їх у співавторстві: як це працюватиме

Також у додатку випробовують новий формат збору коштів для некомерційних організацій.

Фото: unsplash

Розробники Instagram анонсували нововведення у застосунку. Зокрема користувачі зможуть стати співавторами дописів, а також публікувати фото та відео з комп’ютера. Про це повідомляє TechCrunch.

Запуск нових функцій відбудеться впродовж цього тижня — як у додатку, так і на конкурентній платформі до TikTok Reels.
Застосунки дозволять користувачам співпрацювати одне з одним, збирати кошти та краще використовувати музику на Reels. Крім цього, Instagram розробить свій вебсайт для ПК. Користувачі зможуть розміщувати фотографії та відео тривалістю менше однієї хвилини за допомогою комп’ютера. Остання функція стане доступною для глобальної авдиторії з 21 жовтня.

А також завдяки новій функції Collabs люди зможуть стати співавторами дописів у стрічці. Для цього користувачеві треба запросити інший обліковий запис бути співавтором на екрані тегів. У таких дописах будуть спільні перегляди, коментарі та вподобання.
Крім цього, в додатку випробовують новий формат збору коштів для некомерційних організацій, запровадивши функцію, яка дозволяє починати збір безпосередньо з кнопки створення (кнопка “+” плюс у верхньому правому куті екрана).

Раніше ми писали про те, що Instagram пропонуватиме підліткам відпочити від застосунку і відмежовуватиме дітей від «шкідливого контенту».

Коментарі