Новини

У Чернівцях відбувається перший інноваційно-інвестиційний форум: що це дасть місту

На форум приїхали багато бізнесменів та ексміністрів, зокрема із закордону.1 жовтня у Чернівцях стартував перший інноваційно-інвестиційний форум.

Invest Forum Chernivtsi 2021 розпочався з дискусійної панелі: «Інновації в економіці. Інвестиційна промоція: побудова іміджу, можливості для інвестора, генерація інвестицій».

 

Перша тема обговорення — «Інновації та інвестиції в епоху творчого руйнування».

На форум до Чернівців приїхали десятки бізнесменів та ексміністрів. Багато гостей є із закордону.

У коментарі «Шпальті» начальник управління комунікації міськради Павло Катеринчук розповів, що для Чернівців цей форум принесе багато користи, зокрема так інвестори будуть розуміти, що у місто варто інвестувати гроші.

«Чернівці мають давню історію підприємництва. Навіть перша Промислова палата в Україні була відкрита тут. Калинівський ринок як один із найбільших в Україні, географічні дані та інші показники підсилюють ефект міста як торгового центру та бізнес-зв’язків.

Цим форумом ми декларуємо, що місто відкрите для бізнесу, для прозорих інвестицій. Це також можливість напрацювання якихось конкретних ідей розвитку бізнесу через взаємодію підприємців і органів місцевого самоврядування. Приїхало дуже багато поважних гостей. Вони повинні зрозуміти, що з нами можна мати справу», — пояснив Катеринчук.

Форум триватиме у Чернівцях упродовж 1-2 жовтня.

Довідково

Invest Forum Chernivtsi 2021 — це платформа, яка об’єднує досвідчених спікерів та учасників із різних регіонів країни, експертів інвестиційного і туристичного ринку, лідерів думок, підприємців та економістів. Вони обговорять та обміняються дієвими кейсами щодо інноваційного розвитку міст, залучення ресурсів та реалізації успішних проєктів.

Фото Володимира Гуцула

Коментарі