Новини

На Буковині проведуть промотури для іноземних ЗМІ та блогерів

Тривалість турів становитиме 3-4 дні.

У Державному агентстві розвитку туризму домовилися з ТОВ «Туристичні торговельні марки» щодо проведення ознайомчих турів для іноземних ЗМІ та лідерів думок на майже 2 мільйони гривень. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на результати тендера на порталі ProZorro.

Ознайомчі тури проводитимуть у Київській, Львівській, Чернігівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Черкаській, Полтавській та Чернівецькій областях, а також в Одесі.

П’ять промотурів для іноземних ЗМІ обійдуться у 823 100 гривень, а вартість п’яти промотурів для іноземних лідерів думок — у 1 173 100 гривень.

Тривалість турів — 3-4 дні, а кількість учасників у кожному з них — 2-5 осіб. Для участи блогер повинен мати 30 тисяч активних підписників і блог на такі теми: активний відпочинок, туризм, подорожі, їжа, б’юті-індустрія, мистецтво, спорт і здоров’я, стиль життя та гумор.

Зокрема у Держтуризму чекають представників Польщі, Азербайджану, Великої Британії, Франції, Німеччини, Нідерландів, Латвії, Литви, Естонії, Казахстану, країн Перської затоки та Скандинавії.

Коментарі