Новини

Поєдинок за чемпіонський титул: де дивитися бій Усика проти Джошуа

Олександр Усик уперше в кар’єрі проведе бій за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

Фото: fightnews

У ніч на 26 вересня у Лондоні на стадіоні футбольної команди «Тоттенхем Хотспур» відбудеться боксерський поєдинок за участю чемпіона світу в професійному боксі в суперважкій вазі Ентоні Джошуа та українця Олександра Усика. Головні бої між українцем та британцем розпочнуться о 22:00.

На рахунку британця Ентоні  Джошуа – 24 перемоги, з них 22 отримані достроково, і лише одна поразка. Загалом переміг 9 бійців за титул чемпіона світу у важкій вазі. Триразовий чемпіон світу. Джошуа — олімпійський чемпіон у надважкій вазі 2012 року.

Український боксер Олександр Усик уперше в кар’єрі проведе бій за звання чемпіона світу в суперважкій вазі. Усик став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі 21 липня 2018 року, перемігши осетина Мурата Гассієва, який представляв Росію, у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS. Усик — перший українець, який отримав титул абсолютного чемпіона світу, він також олімпійський чемпіон 2012 року та чемпіон світу 2011 рокую. Має рекорд 7-0 в поєдинках за титул чемпіона світу у першій важкій вазі.

Пряму трансляцію поєдинку суперважковаговиків (понад 90,7 кг) Джошуа можна подивитися на українському трансляторі події — сервісі MEGOGO.

 

Коментарі