Афіша

У Центрі Миколайчука покажуть документальний фільм про засновника української аеророзвідки

До перегляду запрошують учасників бойових дій АТО, а також членів родин загиблих, волонтерів та всі охочих.

Фото: Держкіно

29 вересня в приміщенні Культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука покажуть документальну стрічку «Небесний координатор». Вона присвячена одному із засновників української аеророзвідки — Володимиру Кочеткову-Сукачу. Організаторами перегляду є асоціація ветеранів «За Україну! За її волю!». Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Центру.

Документальний фільм розповідає про українського військового Володимир Кочеткова-Сукача, який ще на початку війни поїхав у саме пекло війни і разом з однодумцями створив волонтерську групу «Аеророзвідка». Завдяки цьому волонтерському підрозділу сотні наших воїнів на передовій залишилися живими. Як згадують учасники тих подій, з оточення в районі Донецького аеропорту українські воїни виходили, використовуючи знімки з дронів «Аеророзвідки». Загинув Володимир Кочетков-Сукач 15 березня 2015 року поблизу Красногорівки на Донеччині.

У пам’ять про Володимира, його побратим Євген Ярило створив фільм «Небесний координатор». Стрічку знято за підтримки Українського культурного фонду. Онлайн прем’єра відбулася 29 серпня.

До перегляду фільму запрошують учасників бойових дій АТО, а також членів родин загиблих, волонтерів та всі охочих.

Початок о 18:00.

Вхід вільний.

 

Коментарі