Новини

Українка вперше стала жінкою бізнес-лідеркою року. Вона перемогла на європейському конкурсі

Віра Платонова — старша віцепрезидентка і директорка регіонального підрозділу Visa в Україні, Грузії, країнах СНД і Південно-Східної Європи.

Фото: НВ

Віра Платонова, старша віцепрезидентка і директорка регіонального підрозділу Visa в Україні, Грузії, країнах СНД і Південно-Східної Європи, стала переможницею премії The Future of Emerging Europe Awards у номінації «Жінка бізнес-лідерка року». Про це інформують на сайті премії.

Цьогоріч були визначені переможці премії у 21 номінації. До п’яти головних увійшли: Люди, Планета, Процвітання, Партнерство та Мир. Серед них були й Молодий інфлюенсер року, Бізнес-лідерка року, а також Громадський діяч року.

За успіх команди Visa, що надихає, та постійну підтримку жінок-підприємниць і розвиток майбутнього покоління лідерів Віру Платонову визнали найкращою в номінації «Жінка бізнес-лідерка року».

Сама вона розповідає, що у компанії Visa вірять у гендерну рівність та справедливий доступ до професій для всіх.

«Інвестуючи в освітні програми і створюючи спільноти жінок-підприємниць, ми прагнемо підтримувати жіноче лідерство, рівноправне кар’єрне зростання в нашій організації, а також справедливий і процвітаючий розвиток економіки і суспільства. Від імені нашої команди Visa я вдячна за нагороду, яка визнає наші зусилля і внесок, спонукаючи нас робити більше», — подякувала за нагороду віцепрезидентка компанії.

Довідка

The Future of Emerging Europe — це дебати, що проводять як наживо, так і онлайн. Вони обговорюють проблеми, з якими зіштовхується Європа, яка розвивається. Це постійна програма, розроблена для сприяння сталого зростання екологічної, соціальної та управлінської практики (ESG) у регіоні.

Раніше ми писали про те, що в Україні призначили першу жінку-командувачку Збройних сил.

Коментарі