Новини

Карта храмів і чат зі священиком: ПЦУ запустила додаток «Моя церква»

Там можна знайти найближчий храм та почитати церковні новини чи молитви.

Фото: pomisna.info

Презентація застосунку «Моя церква» відбулася 15 вересня 2021 року в приміщенні Київської православної богословської академії. Про це свідчать дані у Google Play та пресслужба ПЦУ.

У додатку доступні 5 розділів: календар церковних свят та важливих подій, молитви, карта храмів (близько 5000 храмів ПЦУ), новини з життя церкви та особистий кабінет, де користувачі можуть поспілкуватися на духовні теми через онлайн-чат зі священником. Крім того, за допомогою особистого профілю можна персоналізувати додаток, пожертвувати гроші на благодійність та поскаржитися на роботу застосунку.

Як повідомляють на сайті ПЦУ, додаток доповнює низку комунікаційних проєктів, до яких входять сторінки Православної церкви у соцмережах та друковані видання «Помісна Церква» і «Моя Церква».

«Однак, спілкування через додаток, як і всяке віртуальне спілкування, не може і не буде замінювати для вірян особисте спілкування зі священиком, молитву в храмі та участь у богослужінні й таїнствах», — зазначив архієпископ Євстратій.

Застосунок вже можна безкоштовно завантажити на обох платформах – Google Play та App Store.

Коментарі