Афіша, Новини

У Центрі Миколайчука покажуть українську стрічку «Мої думки тихі» та проведуть дискусію про кіно

Стрічка «Мої думки тихі» — це українська трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року.

Фото: facebook/MyThoughtsAreSilent

11 вересня у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука святкуватимуть День українського кіно. На заході покажуть стрічку Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» та проведуть дискусію.

Як повідомляють організатори події, о 18:30 відбудеться показ фільму, а опісля, о 20:00 організатори проведуть дискусію «Українське кіно: за і проти».

Вхід вільний.
Організаторами події є культурно-мистецький центр ім. Івана Миколайчука та відділ мистецтв Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка.

Довідка

Стрічка «Мої думки тихі» — це українська трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року. У фільмі йдеться про молодого звукорежисера і невдаху Вадима, який отримує замовлення записати голоси рідкісних тварин та пташок. У подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає мати-таксистка, навчаючи його життя та постійно створюючи цим проблеми й комічні ситуації.

На секції «East of West» («На Схід від Заходу») 54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де фільм «Мої думки тихі» отримав Спеціальну премію журі.

Фільм вийшов в український кінопрокат 16 січня 2020 року — за сім тижнів у кінопрокаті касові збори склали більше ніж 10 млн грн. Цікаво що це перший україномовний фільм, що показували в кінотеатрах Білорусі.

Коментарі