Новини

UAnimals створили «Червону книгу неіснуючих тварин», яка навчить дітей гуманно поводитися з живими істотами

Крім того, гуманістичний рух створив фільтр в інстаграмі, під час використання якого 10 гривень будуть іти на захист тварин.

Фото: УНІАН

Мережа «Сільпо» у співпраці з гуманістичним рухом UAnimals створили інтерактивну книгу під назвою «Червона книга неіснуючих тварин». Про це повідомляють на офіційному сайті мережі.

Катерина Огуряєва, маркетинг-директорка «Сільпо», каже, що книгу створили з метою навчити дітей дбайливого ставлення до всіх живих істот:

«На жаль, деякі люди досі пропонують сфотографуватися з тваринами, тримаючи їх у неволі. Продовжують працювати дельфінарії, де жорстока дресура змушує робити нетипові речі тих, хто має жити на свободі. Поки є попит на ці послуги, вони будуть процвітати. Ми хочемо розповісти у простій, фановій формі, як берегти тварин. Тому й видали цю «Червону книгу», — розповідає маркетологиня.

Герої книги, яких назвали Дивастиками, несуть важливі ідеї: заборону дельфінаріїв, недопустимість використання тварин у цирку, дбайливе ставлення до домашніх улюбленців. 

Фото: УНІАН

Засновник гуманістичного руху UAnimals Олександр Тодорчук зазначає, що в організації переконані, що відповідальне ставлення до тварин потрібно виховувати змалечку. Також він додає, що «Червона книга неіснуючих тварин» буде чудовою можливістю розповісти про важливе багатьом людям. Для того, щоб правильно обрати формат подачі для дітей, UAnimals консультувалися з дитячими психологами.

Додамо, що до виходу книги рух UAnimals запустив в інстаграмі фільтр: за кожну публікацію з ним у сторіз мережа «Сільпо» передаватиме 10 гривень на порятунок тварин.

Авторкою текстів для книги стала головна редакторка UAnimals Міра Київська. Ілюстрації створили студенти курсу Visual Professium у Projector.

Коментарі