Новини

В Україні оголосили вакансію коуча для системи штучного інтелекту

Система призначена для автоматизації обслуговування на касах фудкортів мережі і не тільки.

Kissa AI

Українська компанія Fozzy Group, власник брендів «Сільпо», Le Silpo, Fozzy, «Фора», шукає коуча для своєї системи штучного інтелекту Kissa AI.

Про це йдеться на сайті компанії.

Згідно з вакансією, коуч має розвивати й навчати ШІ базовим, а згодом і просунутим, навичкам соціалізації. В компанії заявляють, що надалі інтелект еволюціонує і зможе автономно взаємодіяти з людьми.

Сама система призначена для автоматизації обслуговування на касах фудкортів мережі і не тільки.

Головні вимоги до кандидата: просунуті навички соціальних комунікацій (Facebook, Twitter, Insta, TikTok), хороші манери, терплячість, наполегливість, почуття гумору та в ідеалі обізнаність у сфері штучного інтелекту.

Відомо, що на початку серпня Fozzy Group заявила про старт навчання штучного інтелекту Kissa AI. В компанії відзначили, що Kissa AI здатна обслуговувати гостей на касі без допомоги людини. Процес від сканування до виставлення рахунку займає 4 секунди, що майже вдесятеро швидше, ніж робота класичної каси.

Раніше ми писали, що штучний інтелект навчили передбачати трафік на дорогах. Сама система також може синхронізувати сигнали світлофорів для зменшення заторів на дорогах.

 

Коментарі