Новини

У Берліні організували вечірку з вакцинації на стадіоні «Арена Берлін»

Під час вакцинації на стадіоні виступали техно-виконавці, а учасники щеплення отримали безкоштовні напої.

Фото: ADRIANBEDOY/ Арена Берлін

10 серпня, у ніч на вівторок, у Берліні провели вечірку з вакцинації під назвою «Довга ніч вакцинації». Захід проходив у комплексі «Арена Берлін» за участю діджеїв.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

У столиці Німеччини сотні людей узяли участь у першій «Довгій ночі вакцинації». На «Арені Берлін» відбулися виступи техно-гуртів, а також вечірка у супроводі діджеїв, під час якої «Червоний Хрест» здійснював вакцинацію присутніх від коронавірусу.

Зазначають, що щеплення проводили з усіма антикоронавірусними правилами — у масках та з дотриманням дистанції. Під час вечірки вакцинували сотні людей.

«Перед входом відвідувачів, які були переважно молодого віку, попереджали, що танці і святкування всередині комплексу заборонені, однак після щеплення кожен отримає безалкогольний напій, а настрій підтримуватимуть 19 діджеїв», — зазначають у повідомленні.

Акція «Довга ніч вакцинації» відбудеться у німецькій столиці повторно — вночі 11 та 13 серпня. Їх організовують «Червоний Хрест», столичний Сенат та спілка організаторів вечірок «Клубна комісія Берліна».

Додамо, що за даними Ourworldindata, станом на 8 серпня у Німеччині щонайменше однією дозою вакциновано понад 51,9 млн осіб (що становить 61,98% населення країни).

Нагадаємо, що з 1 серпня Німеччина посилила правила в’їзду для невакцинованих осіб. Так, усі подорожувальники під час в’їзду до країни повинні мати негативний тест на коронавірус або ж документи про отримання двох щеплень вакциною чи нещодавнє одужання від коронавірусної хвороби COVID-19.

 

Коментарі