Новини

Андрій Шевченко більше не тренує українську збірну з футболу

Закінчився його п’ятирічний контракт з Українською асоціацією футболу

Фото: AP

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко повідомив про завершення контракту з Українською асоціацією футболу. Він був на чолі збірної протягом 5 років. Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні добіг кінця мій контракт з Українською асоціацією футболу, я провів п’ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол. Я вдячний президентові і виконкому УАФ за надану можливість попрацювати зі збірною України, вдячний кожному гравцеві, кожній людині хто допомагав і був причетний до команди…Разом нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим». — написав він.

Раніше наставник національної команди ділився планами на майбутнє. Шевченко розповідав що хоче тренувати на клубному рівні.

«Я п’ять років пропрацював зі збірною України, тепер потрібно спокійно оцінити своє майбутнє. Я безумовно хочу тренувати клуб», — заявив Шевченко в інтерв’ю італійському виданню Sky Sports.

Додамо, що Андрій Шевченко очолював збірну України з липня 2016 року. Йому вдалось вивести національну команду в чвертьфінал Євро-2020.
Під керівництвом Шевченка українська збірна зіграла 52 матчі і здобула 25 перемог.

Коментарі