Новини

У музеї мистецтв у Києві безпритульним тваринам шукатимуть господарів за допомогою шедеврів мистецтва

Реальні витвори мистецтва будуть доповнені фотографіями безпритульних тварин.

Фото пресслужби музею

У п’ятницю, 30 липня, в Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться презентація соціального проекту та однойменної виставки «Знайди свого в музеї».

Про це повідомляє «Новое время».

Проєкт, реалізували спільно з Благодійним фондом допомоги безпритульним тваринам Happy Paw (Щаслива лапа). За допомогою шедеврів мистецтва піднімають питання популяризації адопції бездомних тварин з притулків.

Таким чином організатори закликають шукати свого чотирилапого друга навіть серед музейних експонатів.

До проекту «Знайди свого в музеї» увійшло десять відомих картин з експозиції музею, які були доповнені реальними фотографіями тварин, що перебувають під опікою притулків. Кожен колаж буде супроводжуватися описом тварини, яка беруть участь в експозиції, а також контактами притулків, в якому є ця тварина.

Фотопроект колажів буде представлений виставкою в окремому залі й триватиме з 30 липня по 15 серпня для всіх охочих безкоштовно.

Також у день відкриття в музейних стінах пройде квест, присвячений питанням популяризації адопції безпритульних тварин із закликом: «Приходь до музею і знайди свого!».

Завершить благодійну виставку онлайн-аукціон колажів, який відбудеться 21 серпня на платформі Happy Paw. Всі отримані кошти підуть на допомогу притулкам для тварин, які знаходяться в партнерстві з БФ Happy Paw.

 

Коментарі