Новини

В індійському місті провакцинували все доросле населення. Тепер там чекають напливу туристів

Головний міністр Мадх’я-Прадеш пояснює успіх вакцинації у обізнаності населення міста

В Індії туристичне місто Кхаджурахо провакцинувало всіх людей у віці 18 років і старше — це 13 659 осіб. Експерти кажуть, що туристичний  бізнес набере обертів у всесвітньо відомій місцевості вже найближчими днями.

Про це повідомляє The Print.

«Всіх людей віком від 18 років вакцинувалип COVID-19 у місті Каджурахо в штаті Мадх’я-Прадеш», — заявив головний міністр регіону Шиврадж Сінгх Чоухан.

Чоухан пояснює успіх вакцинації обізнаністю людей із Каджурахо, їхнім прихильним ставленням до масового щеплення.

«Під час пандемії всі великі та маленькі готелі у Кхаджурахо були повністю закриті, оскільки місцевий готельний бізнес залежить від іноземних туристів. Тепер, оскільки місто на 100% вакциноване, ми можемо очікувати деякого припливу туристів уже найближчими днями», — каже Аджай Каш’яп, туристичний агент у Кхаджурахо.

Довідка

Кхаджурахо привертає більше іноземних туристів, ніж будь-яке інше місто у штаті Мадхья-Прадеш. Це стародавнє селище в Індії, яке відоме еротичними скульптурами, що зображають сексуальні сцени з Камасутри, а також груповий секс і зоофілію. Більшість храмів побудовані в період між 950 і 1100 роками, а з 1986 року входять до списку світової спадщини ЮНЕСКО.

 

Коментарі