Новини

Instagram запроваджує нові умови для підлітків: що це означає

Додаток буде автоматично робити облікові записи підлітків приватними та обмежить можливості для рекламодавців

Фото: Unsplash

Instagram вводить захист для користувачів підліткового віку. Нова політика додатку буде автоматично переводити облікові записи молодих людей у ​​приватні облікові записи і ускладнювали «підозрілим» дорослим небажаний контакт. Про це компанія заявила у вівторок, передає WSJ.

Зміни в політиці застосунку відбуваються на тлі щораз більших занепокоєнь серед американських політиків щодо впливу соціальних мереж на психічне здоров’я дітей.

Instagram за замовчуванням залишатиме облікові записи приватними для всіх користувачів віком до 18 років. Це означає, що лише підписники зможуть переглядати публікацію. Також додаток обмежить можливості для рекламодавців, які хочуть націлювати свою продукцію на підлітків.

Додамо, що Facebook продовжує працювати над запуском версії Instagram для користувачів віком до 13 років. У компанії розповідають, що зміни для підлітків не тільки захистять молодих користувачів, але і забезпечать кращі послуги.

«Instagram на шляху, щоб по-справжньому дбати про досвід молоді», — заявила керівниця державної політики додатку Каріна Ньютон.

Ньютон каже, що рішення встановити підліткові профілі приватними відображає, що молоді користувачі ще не готові до відкритого середовища, яке їм пропонує Instagram.

Коментарі