Новини

Майже 9 місяців виконували бойові завдання: з ООС на Буковину повернулися військові

Найкращих військових відзначили Почесними грамотами.

Фото Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 12 липня, до Чернівців повернулися військовослужбовці, які майже 9 місяців виконували бойові завдання в зоні проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Як передає пресслужба Чернівецької обласної ради, військовослужбовців зустріли у військовій частині А2582 у Чернівцях.

«Вірю, що ви і надалі будете професійно виконувати свій військовий обов’язок. Знаю, що на вас можна покластися. Я весь час сьогодні дивився у ваші очі і хочу сказати єдине: щире вам велике людське спасибі», — зазначив під час зустрічі перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор.

Найкращих військових відзначили Почесними грамотами обласної ради.

«Тільки завдяки вам і тому, що ви залишили свої родини, виконуєте свій обов’язок перед державою, ми тут і можемо продовжувати працювати. Завдяки вам у нас мирне небо над головою і нам світить яскраве сонце», — сказала волонтерка та депутатка Чернівецької обласної ради Лілія Бортич, яка з 2014 року допомагає військовослужбовцям.

Своєю чергою командир військової частини А2582 полковник Сергій Кротов вручив Лілії Бортич подяку за безцінний внесок у зміцнення обороноздатности та бойової готовности військової частини.

Фото Чернівецької обласної ради

Коментарі