Новини

Запах диму і відсутність кондиціонерів: потяг Київ-Чернівці у топ 5 найгірших в Україні

Потяги оцінювали за декількома критеріями: комфорт, швидкість, тривалість у дорозі.

Фото vechirniy.kyiv.ua

Потяг Київ — Чернівці — Київ потрапив у п’ятірку найгірших в Україні.

Vesti.ua склали рейтинг поїздів та з’ясували, який із них — найгірший.

Зазначають, що нещодавно поскаржилася на потяги відома актриса Ольга Сумська, яка подорожувала з Кременчука до Києва. Головна претензія зірки — відсутність кондиціонера в майже в 40-градусну спеку.

Так, одним із лідерів рейтингу є поїзд №117 / 118 Київ — Чернівці — Київ «Буковина». Пасажири, які їхали цим потягом, часто скаржаться на запах диму, відсутність кондиціонерів і навіть на провідників і старі вагони.

Зазначають, що вартість квитка в цьому поїзді в плацкарті — від 267,81 грн, а в купе — 410,43 грн.

Вам буде цікаво: Укрзалізниця призначила з червня 11 додаткових потягів до моря. Перелік

Стільки ж балів отримав потяг №84 Київ — Маріуполь — Київ «Азов». Пасажири часто скаржаться на погану вентиляцію, брудні туалети і навіть на кліщі і таргани. Провідники визнають, що поїзд потребує змін і не відповідає критеріям фірмовости.

Вартість квитка на цей потяг у плацкарті становить від 305,55 грн, у купе — 536,67 грн, а місце в люкс-вагоні обійдеться пасажирам у 1974,77 грн.

Поїзд №102 Київ — Херсон — Київ також опинився в рейтингу через кількість скарг пасажирів. Серед негативних відгуків — скарги на брудні вагони. Але водночас пасажири публікують фото оновлених вагонів — чистих, із м’якими полицями, сучасними туалетами. Також відзначають дешевизну поїздки: місце в купе стандарт — 384,35 грн.

Поїзд №145 / 146 Київ — Ізмаїл — Київ «Дунай» також у рейтингу найгірших. Пасажири скаржаться на старі вагони і туалети. Також людей обурює те, що не відкриваються вікна. Водночас хвалять дешевизну квитків. Місце в купе коштує 486 грн.

Закриває п’ятірку поїзд №43 Київ — Івано-Франківськ — Київ «Прикарпаття». І тут пасажирів не влаштовують старі вагони і туалети, а також сіра білизна. А серед позитивних відгуків — дешеві квитки (купе-економ — 253 грн) і швидка поїздка.

Нагадаємо, що Укрзалізниця продовжила маршрут потяга Чернівці — Київ.

Коментарі