Новини

Glovo запускає в Україні «надшвидку» доставку за 10 хвилин

Перший dark store, із якого доставлятимуть товари, у Києві з’явиться 12 липня 2021 року.

Фото itc.ua

Сервіс кур’єрської доставки Glovo запустить послугу «надшвидкої» доставки в Україні. Про це пише The-village з посиланням на віцепрезидента підрозділу Q-commerce Glovo Даніеля Алонсо в інтерв’ю виданню Retailers.

Продукти, техніку, косметику, ліки – будь-які товари з категорії «Що завгодно» планують доставляти за 10 хвилин.

Зазначають, що перший dark store, із якого доставлятимуть товари, у Києві з’явиться 12 липня 2021 року. А вже до кінця серпня компанія відкриє 12 dark stores у столиці, три з яких — на лівому березі. 

Також магазини запрацюють у Львові, Харкові, Дніпрі й Одесі. Усього до кінця 2021 року Glovo планує відкрити в Україні 30 dark stores.

«Для того, щоб забезпечити швидку доставку, потрібно, аби dark stores покривали 80% міста в радіусі до двох кілометрів від користувача. А для доставки менше, ніж за 10 хвилин dark stores повинні бути розташовані на відстані до одного кілометра», — каже Даніель Алонсо.

Пишуть, що у Києві замовлення привозитимуть на мопедах. Доставка до 250 гривень коштуватиме 40 гривень, від 250 гривень — безкоштовно.

Довідка

Dark stores («темні магазини») – це супермаркети, у яких немає покупців, вони призначені тільки для виконання онлайн-замовлень.

Раніше ми писали про те, що Glovo переходить на цілодобову роботу в Києві та ще чотирьох містах України.

Коментарі