Новини

Україна програла Англії і припинила боротьбу в Євро-2020. Шевченко прокоментував поразку

Андрій Шевченко підкреслив, що збірна домоглася максимального результату на Євро-2020.

Фото Alessandra Tarantino, Pool

Збірна України програла матч чвертьфіналу чемпіонату Європи з футболу національній команді Англії. Гра відбулася на «Стадіо Олімпіко» в Римі 3 липня.

Рахунок зустрічі в Римі – 0:4 на користь англійців. Відповідно, Україна припинила участь у чемпіонаті Європи з футболу на стадії чвертьфіналів, пише The Village.

Швидкий гол капітана збірної Англії Гаррі Кейна відкрив рахунок на 4-й хвилині. Ще один гол від Гаррі Маґвайра на початку другого тайму подвоїв перевагу англійців. Дубль Кейн оформив на 50-й хвилині, встановивши рахунок 0:3. Четвертий м’яч – на рахунку Джордана Хендерсона.

В 1/2 фіналу «Євро» збірна Англії зустрінеться з командою Данії (7 липня). У паралельному півфіналі Італія прийме Іспанію (6 липня). Фінал чемпіонату Європи – 11 липня.

До речі, вихід в плей-оф «Євро» став для національної команди України першим в історії. В 1/8 фіналу збірна здобула перемогу над командою Швеції.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підбив підсумки матчу з Англією.

Він вважає, що в негативному результаті гри з Англією найбільшу роль зіграли епізоди в матчі, які його футболісти не дограли.

Водночас він зазначив, що збірна домоглася максимального результату на Євро-2020, — пише УНІАН.

Шевченко дав свої коментарі в ефірі телеканлу «Футбол 1».

«Найбільшу роль зіграли епізоди, які ми не дограли. Особливо на другому поверсі. Знали, що в англійців буде перевага. Втрата Кривцова, центрального захисника, який міг хоча б якусь конкуренцію скласти на другому поверсі, для нас була відчутною», — сказав Шевченко.

Шевченко зазначив, що чвертьфінал Євро — той результат, який складно було б повторити, навіть не маючи проблем зі складом:

«Якби у нас були всі гравці, якби команда була краще укомплектована, гравці б не отримували протягом турніру травми, приїхали в кращому стані – думаю, все одно було б важко повторити результат, якого ми досягли».

Підсумки виступу команди на Євро тренер пообіцяв підвести після прильоту до Києва.

 

Коментарі