Новини

Збірна України з футболу сьогодні зіграє з Австрією. Де дивитися

Це третій вирішальний матч групового етапу Євро-2020 для нашої команди.

Фото УАФ

Сьогодні, 21 червня, збірна України з футболу у Бухаресті зіграє зі збірною Австрії третій вирішальний матч групового етапу Євро-2020.

Матч відбудеться о 19:00 на стадіоні «Арена Націонале» в Бухаресті. Трансляція буде на телеканалі «Україна», «Футбол 1» та «Футбол 2», передає Укрінформ.

Це третя зустріч збірних, дві попередні були товариськими. Спаринги відбулися в сезоні 2011/12: українці обіграли Австрію на «Арені Львів» — 2:1, поступившись Інсбруку — 2:3.

Обидві команди мають по три очки після двох турів, тоді як збірна Нідерландів зі шістьма очками достроково гарантувала собі перше місце в групі С. Україна програла голландцям на старті 2:3, але потім перемогла Північну Македонію — 2:1. Австрійці своєю чергою обіграли македонців (3:1) і поступилися Нідерландам (0:2).

Україні достатньо нічиєї, щоб посісти друге місце. Австрії, щоб стати другою, треба перемагати.

У паралельному матчі квартету С в Амстердамі зійдуться футболісти Нідерландів і Північної Македонії.

Турнірне становище: Нідерланди — 6 очок (різниця м’ячів — 5:2), Україна – 3 (4:4), Австрія — 3 (3:3), Північна Македонія — 0 (2:5).

У плей-офф Євро-2020 вийдуть перші дві команди кожної групи, а також чотири найкращі збірні з тих, що посядуть треті місця в своїх квартетах.

Матчі 1/8 фіналу відбудуться 26-29 червня, чвертьфінали пройдуть 2 і 3 липня, півфінали — 6 і 7 липня. Матчу за третє місце не буде.

Фінал чемпіонату Європи 11 липня прийматиме стадіон «Вемблі» в Лондоні (Англія).

Нагадаємо, Україна мінімально переграла Північну Македонію.

Також ми писали про Євро-2020: розклад усіх матчів чемпіонату Європи з футболу.

 

Коментарі