Новини

Spotify запустив новий застосунок Greenroom. Це аналог Clubhouse

Додаток доступний на iOS і Android в 135 країнах світу, проте поки підтримує лише англійську мову.

Spotify представив власну аудіоплатформу Greenroom.

Про це повідомляють на сайті стрімінгового сервісу.

Це аналог застосунку Clubhouse.

Додаток доступний на iOS і Android в 135 країнах світу, проте поки підтримує лише англійську мову. Ввійти в нього можна за допомогою облікового запису Spotify.

Greenroom працює за таким принципом, що й інші аудіоплатформи: у ньому є голосові чати, які може створити будь-який користувач. Потім слухачі приєднуються до етеру, а модератор дає їм можливість висловитися. Такі кімнати вміщають до 1000 осіб.

У Greenroom також є текстовий чат. Його можна вмикати та вимикати. А після закінчення етеру з’явиться запис розмови, яку можна відредагувати й перетворити на подкаст.

Для залучення авторів на платформу Spotify запустить фонд допомоги творцям у монетизації контенту. Деталі з’являться згодом.

Раніше Spotify представив персоналізовані музичні добірки для своїх користувачів. Плейлисти можна знайти в новому розділі For You. Усі шість добірок відрізняються за жанрами, виконавцями та десятиліттями.

Також сервіс почав показувати статистику прослуховування музики користувачів. Із неї можна дізнатися, які пісні людина слухає найчастіше вранці, вдень і вночі, яким десятиліттям у музиці надає перевагу та наскільки різних виконавців любить.

Також ми писали, що Facebook завершив інтеграцію плеєра Spotify у свій мобільний додаток. Це дозволить користувачам стримінгового сервісу слухати музику всередині соцмережі.

 

 

Коментарі