Новини

В Електронному кабінеті водія відтепер можна замовляти страховий поліс на авто

Послугами Електронного кабінету водія впродовж минулого року скористалися понад 720 тисяч людей.

Фото МВС

Відтепер до переліку функцій в Електронному кабінеті водія додали послугу замовлення страхового поліса на авто.

Про це повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ України.

«Відтепер ви без проблем зможете укласти договір страхування транспортного засобу відразу в електронному функціоналі – не потрібно їхати в офіс чи чекати доставку. А за 2 тижні до закінчення терміну дії страхового полісу зміниться колір його позначки і ви зможете завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну. А ще привабливим заохоченням є те, що громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне – вказати документ, що підтверджує ці привілеї», – мовиться у повідомленні.

За даними МВС, послугами Електронного кабінету водія торік скористалися понад 720 тисяч людей, від початку цього року – 315 тисяч.

У МВС нагадують, що в Електронному кабінеті водія можна здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР. А ще за необхідности — верифікувати водійські документи, отримати витяг із Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Нагадаємо, що в Україні набув чинности закон про електронні трудові книжки: що робити з паперовими документами. А ще в Україні почали видавати електронні лікарняні: як їх можна отримати, читайте.

Коментарі