Новини

Збірна України оголосила заявку на матч проти Нідерландів

Наша збірна проведе сьогодні свій перший матч на Євро-2020.

Фото uefa.com

Тренерський штаб збірної України на чолі з Андрієм Шевченком визначився з переліком гравців, які можуть вийти на поле у сьогоднішньому матчі проти збірної Нідерландів.

Про це повідомляє сайт Української асоціації футболу.

«На нараді за участі представників команд та офіційних осіб матчу було вирішено, що збірна України проведе зустріч у синьому комплекті форми. Нідерланди зіграють у помаранчевому», — йдеться в повідомленні.

До заявки потрапили 23 гравці.

Воротарі

1. Георгій Бущан, 12. Андрій Пятов, 23. Анатолій Трубін

Захисники

2. Едуард Соболь, 4. Сергій Кривцов, 13. Ілля Забарний, 16. Віталій Миколенко, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко,  24. Олександр Тимчик, 25. Денис Попов

Півзахисники

5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 10. Микола Шапаренко, 11. Марлос,  14. Євген Макаренко,  17. Олександр Зінченко,  20. Олександр Зубков

Нападаючі

9. Роман Яремчук, 19. Артем Бєсєдін, 26. Артем Довбик

З тих футболістів, які є в офіційній заявці збірної України на Євро-2020, до складу на гру з Нідерландами не ввійшли Віктор Циганков, Георгій Судаков й Роман Безус.

Збірна України проведе сьогодні свій стартовий поєдинок на Євро-2020 у групі C в Амстердамі, на стадіоні «Йохан Кройфф Арена». Суперником підопічних Андрія Шевченка виступить команда Нідерландів. Початок зустрічі — о 22.00 за київським часом.

Коментарі