Новини

Буковина отримала унікальну квітку-логотип до 30-річчя Незалежности України

В основу логотипу поклали ідею бачення незалежности як мрії, якої прагнули багато поколінь українців.

Буковина отримала свою унікальну квітку-логотип, який використовуватиме у рамках відзначення 30-ї річниці Незалежности України. Концепцію єдиної візуальної символіки свята підготувало Міністерство культури та інформаційної політики України.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

В основу логотипу поклали ідею бачення незалежности як мрії, якої прагнули багато поколінь українців.

«Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів. Квітка – образ, що розкриває ідею держави. «Ти у мене єдина» – основний лейтмотив всього проєкту. Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, Незалежности, нації», — йдеться у повідомленні.

Кожна область України матиме свою унікальну квітку-логотип із графічними елементами та кольоровою гамою прапорів цього регіону, а також квіти-символи сфер діяльности, зокрема медицина, будівництво, наука, цифрові технології, виробництво.

Також зазначають, що влітку цього року Чернівецька область долучиться до Всеукраїнського культурно-освітнього марафону «Наша незалежність» за ініціативи Мінрегіону. Його мета — поширення фактів та матеріалів, які стали знаковими для становлення суверенної України. 

Взяти участь у марафоні можуть усі охочі. Для цього необхідно опублікувати матеріал під єдиними хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30 до серпня 2021 року. 

За результатами марафону визначать низку найкращих публікацій та відзначать їх на одному із заходів, проведених у рамках святкування 30-ої річниці Незалежности України.

 

Коментарі