Новини

Музика, танці та флешмоби. У Чернівцях проведуть благодійний вуличний концерт на Кобилянської

Таким чином збиратимуть кошти на придбання обладнання для передчасно народжених діток.

6 червня на вулиці Ольги Кобилянської у Чернівцях відбудеться благодійний концерт на підтримку передчасно народжених діток.

Захід пройде у рамках 16-ї акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Організовує його фонд спільно із центром культури і дозвілля ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Як розповів у коментарі «Шпальті» співорганізатор концерту, завідувач Центру культури і дозвілля Дмитро Павлюк, захід буде вуличного формату і триватиме 2-3 години.

«Участь у концерті будуть брати безпосередньо учасники нашої організації. А також різні танцювальні колективи, сольні виконавці — як наші студенти, так і зірки на рівні міста. Досить багато охочих проявили ініціативу долучитися до виступів. У нас сформована програма, але будемо її доповнювати. І ми раді людям, які хочуть долучитися не лише матеріально, а й творчими силами», — розповів Дмитро.

У концерті також братимуть участь Андрій Рибарчук, Льоша Маркес, Вікторія Георгіян, Іван Величко та інші.

Зібрані кошти передадуть фонду «Серце до серця», а той своєю чергою придбає і передасть потрібне обладнання у спеціалізовані відділення Чернівецької обласної лікарні.

Нагадаємо, щороку всеукраїнський фонд «Серце до серця» обирає одну тематику та вузьку спеціалізацію, на що збиратимуть кошти. Регіональною координаторкою ВБФ «Серце до серця» у Чернівецькій області є Анна Рибарчук.

Раніше фонд уже передавав у чернівецькі лікарні обладнання для діток із вадами слуху, з проблемами серця та інше.

Коментарі