Новини

В Україні створили перший демонстраційний центр 5G

Шведська компанія Ericsson відкрила перший в Україні демо-центр 5G.

Фото пресслужби Ericsson Україна

Компанія Ericsson запустила перший в Україні демонстраційний центр 5G, який розташований в офісі в Києві. Про це повідомляє «Новое Время».

Центр має тестову лабораторію і демо-студію з новітнім обладнанням. Там встановлені і повністю інтегровані основні елементи мереж 4G і 5G, розгорнута автономна виділена мережа 5G.

Працездатність мережі забезпечується в безперервному режимі, що дозволяє проводити тести в максимально стислі терміни, підтримувати більшість можливих сценаріїв і організовувати демонстрації з використанням цієї системи.

Центр відкритий для демонстрації сценаріїв використання виділеної технологічної мережі 5G, таких як віддалена підтримка, моніторинг і контроль виробничого процесу за допомогою безперервного стрімінгу відео даних у форматі 360 у реальному часі між об’єктами.

Також фахівці центру займатимуться пілотуванням голосових сервісів критичних систем зв’язку (Mission Critical Push-to-Talk) і створюватимуть платформи для пілотування нових розробок і продуктів за допомогою 5G модемів для високошвидкісної передачі даних.

Крім того, центр слугуватиме для демонстрації технологічних особливостей роботи мереж 5-го покоління для мобільних операторів: мережеве сегментування, високошвидкісна передача даних, низькі затримки тощо.

Коментарі