Новини

У США розробили застосунок для знайомств, де пару підбирають на основі мемів

Усі меми відбирає команда розробників. Зараз у базі вже 5 тисяч зображень. 

Студентка Стенфордської бізнес-школи у США Відія Мадхаван розробила застосунок для знайомств Schmooze. Там можна знайти партнера зі схожим почуттям гумору.

Як пише TechCrunch, на відміну від Tinder та інших аналогічних платформ, користувачам пропонують вибирати не фотографії, а меми.

Відія переконана, що гумор — найкращий спосіб завести нові дружні й романтичні стосунки. Тому хоче, щоб у цьому людям допоміг її стартап.

Поки застосунок на стадії бета-тестування. Влітку минулого року Schmooze вперше запропонували протестувати 200 студентам Стенфорда. Відтоді його завантажили понад 10 тисяч американців.

Як це працює 

Усі меми відбирає команда розробників. Зараз у базі вже 5 тисяч зображень. Щодня у каталог додають приблизно 200 мемів, а жарти, які вже не актуальні, видаляють.

Пару підбирають на основі однакового почуття гумору, коли користувачі схвалюють аналогічний контент. Додаток враховує також професію, інтереси й бажання людей. 

Після виявлення збігів їм пропонують обмінятися повідомленнями у чаті. 

Перш ніж Schmooze стане доступним на всіх цифрових майданчиках, команді потрібно вдосконалити процес модерації контенту. А також переконатися, що платформа є безпечною.

Коментарі