Новини

Канадське подружжя передало понад 8 мільйонів доларів на допомогу дітям в Україні

Благодійники мають українське походження. Гроші використають для гуманітарної допомоги, організації ініціатив із боротьби з торгівлею людьми тощо.

Фото newpathway.ca

Канадське подружжя благодійників Джеймс та Луїза Темертей передали організації «Допоможіть нам допомогти» (Help Us Help) понад 8 мільйонів доларів США.

Про це повідомили в самій організації, яка активно працює в Україні, передає Укрінформ. 

Зазначають, що фонд використають для надання гуманітарної допомоги, організації ініціатив із боротьби з торгівлею людьми, проведення освітніх проєктів, забезпечення психічної допомоги та проведення семінарів із розвитку особистости для дітей в Україні.

До речі, ці благодійники мають українське походження.

HUH уже допоміг більш ніж 10 тисячам українських дітей із сиротинців та інтернатів. А після початку війни на сході України організація також підтримала родини 500 ветеранів. 

«Ця щедра пожертва дозволить організації збільшити свій вплив та кількість залучених до проєктів осіб», — розповіли у HUH.

Раніше ми писали про те, що українці зібрали понад 2 мільйони доларів на найдорожчий у світі укол. У 4-місячного хлопчика діагностували спинальну м’язову атрофію, подолати яку може тільки укол «Золгенсмою».

Коментарі