Новини

У Facebook та Instagram відтепер можна приховувати лайки

Користувачі соцмереж можуть приховати лайки під своїми дописами.

Фото Brett Jordan, unsplash.com

Компанія Facebook дала змогу користувачам власної соцмережі та Instagram відключати лічильник вподобайок під своїми дописами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на блог компанії.

«Сьогодні ми повідомляємо, що всі користувачі в Instagram та Facebook тепер матимуть опцію приховувати лічильник лайків, щоб користувачі могли самостійно вирішувати, що для них краще працює», — повідомили у Facebook.

Зазначають також, що компанія вже тестувала приховування лічильників лайків, аби перевірити, чи зможе це знизити тиск на користувачів Instagram.

«Ми чули від користувачів та експертів, що якщо люди не бачили лічильники лайків, то це було корисно для одних і дратувало інших, особливо тому, що використовують ці лічильники лайків, аби зрозуміти, що в тренді. Тому ми надаємо вам вибір», — додали у компанії.

Отже, відсьогодні у користувачів з’явилася можливість приховувати лічильники вподобайок у всіх публікаціях на власних стрічках соцмережі, а також під усіма власними дописами, аби інші користувачі не бачили, скільки лайків вони отримують.

Як це зробити

Якщо користувачеві потрібно приховати кількість лайків під окремим постом, він може обрати відповідну опцію в налаштуваннях до нього.

У разі необхідності приховати позначки «подобається» до всіх своїх публікацій розробники передбачили відповідну опцію в загальних налаштуваннях.

Коментарі