Новини

20 освітніх заходів за один день: у Чернівцях відбудеться Гончаренко центр Weekend

Усі охочі можуть безкоштовно відвідати уроки англійської мови, взяти участь у практичних курсах з медіа- та фінансової грамотности, воркшопах з ораторського мистецтва, жестової мови, робототехніки тощо.

6 червня з 11:00 до 18:00 у сквері Чернівецького міського палацу дітей та юнацтва (вхід із вулиці Руської, 1-А) відбудеться масштабна освітньо-культурна подія просто неба Гончаренко центр Weekend. За один день тут проведуть 20 різних освітніх та культурних заходів.

«Діятимуть три секції. Усі охочі можуть безкоштовно відвідати уроки англійської мови для дітей, підлітків і дорослих; узяти участь у практичних курсах із медіа- та фінансової грамотности, воркшопах з ораторського мистецтва, жестової мови, робототехніки тощо», — зазначають організатори.

У секції «Запрошені гості» виступатимуть: 

– навчальний центр робототехніки Boteon; 

– Юлія Сливка – сурдопедагогиня;

– Марія Романова – акторка Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської;

– Андрій Тужиков – культурний менеджер, письменник; 

– Лідія Лешко – YouTube-блогерка; 

– Оксана Драчковська – письменниця і громадська діячка; 

– Марина Лібанова – директорка книгарні «Букініст».

Кількість учасників на кожній із секцій обмежена, тому триватиме попередня реєстрація з 25 травня до 4 червня на фейсбук-сторінці центру за посиланням. 

Раніше ми писали про те, що «Гончаренко центр» у Чернівцях проводить масштабний набір на безкоштовні заняття.

 

Коментарі