Новини

У застосунку BetterMe з’явилися тренування для людей на візку

Після реєстрації користувач отримає доступ до тренувань і челенджів, спеціально розроблених сертифікованими тренерами і реабілітологами для людей з обмеженою мобільністю.

У застосунку BetterMe: Homeworkout & Diet додали тренування для людей з обмеженою мобільністю.

Під час реєстрації у додатку користувач відповідає на запитання про своє здоров’я, звички у побуті та харчуванні. Також він зможе вказати, що є людиною з обмеженою мобільністю, і надалі застосунок адаптується під нього. Після реєстрації такий користувач отримає доступ до тренувань і челенджів, спеціально розроблених сертифікованими тренерами і реабілітологами для людей з обмеженою мобільністю.

Такий контент містить:

— спеціалізовані тренування для людей на інвалідному візку (кардіо і силові), а також вправи із загальної бібліотеки BetterMe, які відповідають людям з обмеженою мобільністю;

 — челенджі, орієнтовані на вправи у візку.

Під час реєстрації такі користувачі отримають 80% знижки на користування додатком. Зокрема на необмежений доступ до бібліотеки тренувань, плани харчування і різні челенджі.

Тренування для людей на візках запустили до Всесвітнього дня обізнаности про універсальний доступ (Global Accessibility Awareness Day), який відзначають 20 травня щорічно з 2009 року. За даними ВООЗ, понад мільярд людей у ​​світі має ту чи іншу форму інвалідности, а це близько 15% населення планети.

Коментарі