Новини

Український гурт Go_A пройшов у фінал Євробачення

Електрофольк-гурт Go_A цьогоріч представляє Україну з україномовною піснею «Шум». 

Фото eurovision.tv

18 травня у Роттердамі відбувся перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2021. Після виступу виконавців обрали десятку країн, які пройдуть до ґрандфіналу.

Так, фіналістами стали учасники від Норвегії, Ізраїлю, Росії, Азербайджану, Мальти, Литви, Кіпру, Швеції, Бельгії та України.

Електрофольк-гурт Go_A цьогоріч представляє Україну з піснею «Шум».

Під час першого півфіналу українські музиканти виступали під 15-м номером. Вони були останніми виконавцями, яких оголосили у переліку десятки переможців.

Другий півфінал конкурсу відбудеться вже 20 травня. Грандфінал ㅡ 22 травня.

До речі, у фіналі Євробачення-2021 виступлять Велика Британія, Іспанія, Італія, Німеччина, Франція, які потрапляють до фіналу автоматично як країни-засновниці конкурсу, Нідерланди (на правах країни-організатора цьогорічного Євробачення) та по 10 переможців кожного з півфіналів.

Довідка.

Go_A — український електрофольк-гурт, що поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та потужний гітарний драйв.

Музиканти Go-A походять із різних міст України: засновник гурту Тарас Шевченко — з Києва, Катерина Павленко — з Ніжина, Ігор Діденчук — з Луцька та Іван Григоряк — із Буковини.

Коментарі