Новини

Публікації в Instagram можна буде робити з комп’ютера

Раніше функціонал ПК-версії цієї соцмережі був значно обмеженішим.

Фото Solen Feyissa, unsplash.com

З моменту запуску 2010 року Instagram був сервісом, орієнтованим на мобільні пристрої. За час існування платформи з’явилася можливість перегляду контенту з Instagram на комп’ютерах, але функціональність усе ж залишається обмеженою.

Незабаром це може змінитися, оскільки розробники хочуть додати інструмент створення публікацій у браузерну версію Instagram.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на XDA-Developers.

На розгортання нової функції звернув увагу розробник та дослідник додатків Алессандро Палуцці. У своєму обліковому запису у твіттері він опублікував декілька зображень, які демонструють відповідний інтерфейс Instagram на комп’ютері.

На панелі навігації у верхній частині екрану з’явилася кнопка з зображенням знака плюс, натискання на яку дозволяє почати створення нової публікації. Аналогічним чином цей процес реалізований і в мобільній версії Instagram.

У процесі оформлення публікації користувачеві пропонують завантажити фотографію, яку він хоче опублікувати. Попередньо знімок можна трохи відредагувати, змінивши його співвідношення сторін або застосувавши будь-який фільтр. У наступному меню можна додати заголовок публікації, позначити людей на фото, ввести дані про місцерозташування та іншу інформацію.

Можливість створення дописів через десктопну версію Instagram є очікуваною функцією, яка буде мати попит серед користувачів платформи.

Наразі функція проходить внутрішнє тестування, поки що без залучення користувачів соціальної мережі.

Коментарі