Новини

«Близько 10 роботодавців»: у ЧНУ проведуть онлайн ярмарок вакансій

Уже другий рік поспіль ярмарок відбувається онлайн.

Фото з архіву

Завтра о 16:00 у ЧНУ ім. Ю. Федьковича розпочнеться «Ярмарок вакансій ЧНУ 2021». Захід відбудеться онлайн.

Як повідомив «Шпальті» голова профспілкової організації студентів ЧНУ Віталій Кіндзерський, це дев’ятий ярмарок, який організовує університетський центр кар’єри при профспілковій організації студентів ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

«Зазвичай цей ярмарок відбувався у Мармуровій залі. У заході брали участь близько 30-50 роботодавців і пропонували сотні вакансій. Другий рік поспіль ми організовуємо ярмарок онлайн. Цього разу 10 роботодавців пропонуватимуть близько 50 вакансій», — сказав Віталій Кіндзерський.

Він зазначив, що роботодавець матиме 10 хвилин на те, аби представити компанію, наявні вакансії, програми стажувань або набору.

Далі студенти зможуть поставити запитання та в кінці роботодавці залишать контактну інформацію.

Вам буде цікаво: «Подала до суду за булінг на роботі». Як у Чернівцях працедавці дискримінують людей за віком та як із цим боротися

Захід триватиме дві години. По завершенню відбудеться вебінар від міського центру зайнятости.

«Торік у заході взяли участь 7 роботодавців і близько 220 студентів. Оскільки такі онлайн-заходи обмежують кількість учасників (цьогоріч їх буде сто), з вересня плануємо робити такі ярмарки двічі в семестр. Також цьогорічну трансляцію ми збережемо, щоб потім студенти могли зайти і знайти потрібну інформацію про роботу», — зауважив Віталій Кіндзерський.

Він наголосив, що ярмарок вакансій орієнтований не лише на студентів, а й на випускників, які шукають постійну роботу.

«У кожного свої смаки і вподобання. Та студентів насамперед цікавлять вакансії, які можна було б поєднувати з навчанням», — підсумував Віталій Кіндзерський.

Захід відбудеться на платформі Google meet. Відвідати онлайн-ярмарок можна буде за посиланням.

 

Коментарі