Новини

Український гурт Go_A піднявся у рейтингу букмекерів після першого виходу на сцену Євробачення-2021

Сьогодні українські музиканти провели першу репетицію на сцені Rotterdam Ahoy.

Фото: Facebook/Go-A Band

Група Go_A, яка представлятиме Україну на Євробаченні 2021, провела першу репетицію на сцені в Роттердамі. Перший виступ українського колективу так вразив іноземну публіку, що в рейтингу букмекерів Go_A злетіли відразу в першу десятку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на портал Eurovisionworld.com.

Колектив Go_A представлятиме Україну на Євробаченні 2021 з композицією Shum українською мовою. У неділю українські музиканти провели першу репетицію на сцені Rotterdam Ahoy.

Перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу стартує вже 18 травня. Go_A виконали свою пісню на репетиції та показали запальний номер, який відразу ж завоював популярність серед глядачів. Відео в YouTube почало швидко отримувати перегляди та позитивні відгуки.

Солістка колективу Катерина Павленко виступила в чорному вбранні – в шкіряному топі та напівпрозорій спідниці. Свій образ вона підкреслила яскраво-зеленою пухнастою шубою. Крім музикантів, на сцену вийшли також два танцюристи – в чорно-білих костюмах і прозорих плащах.

Рейтинги після першої репетиції почали швидко змінюватися і на перше місце букмекерів потрапила Барбара Праві, яка представляє Францію.

На другому місці – представник Мальти, на третьому – Швейцарія. Україна замикає першу десятку.

Коментарі