Новини

Google підписала найбільший контракт на хмарні обчислення: сума перевищує 1 мільярд

Відповідно до угоди про співпрацю, Google Cloud допоможе просувати цифрову трансформацію Univision.

Фото Paweł Czerwiński, unsplash.com

Google та іспаномовна медіакомпанія Univision уклали нове багаторічне стратегічне партнерство. Google буде сприяти зростанню портфеля медіа та контенту Univision і допоможе їй стати медіакомпанією майбутнього.

Як повідомляє fіnance.ua, головну роль у цьому відіграватимуть хмарні обчислення Google.

Відповідно до угоди про співпрацю, Google Cloud допоможе просувати цифрову трансформацію Univision. А також поглибить відносини Univision із латиноамериканською авдиторією і спільнотами. Це дозволить їй створювати «провідний на ринку» контент для наступного покоління іспаномовної авдиторії.

«Якщо я хочу купити машину, я не хочу купувати чотири колеса, рульове колесо, двигун і двері і намагатися зрозуміти, як все це з’єднати», – сказав генеральний директор Univision Уейд Девіс (Wade Davis).

Крім того, Univision також буде використовувати інші продукти Google, такі як Android, Android TV OS, YouTube, Google Play, Google Ad Manager і Google Search, щоб поліпшити свої функції і враження авдиторії.

Google допоможе Univision інтегрувати декілька платформ цифрового поширення. А також модернізувати виробничу систему, створити нове сховище даних про клієнтів і перенести основні корпоративні додатки в Google Cloud.

Це дозволить Univision застосовувати штучний інтелект і машинне навчання в своїй бібліотеці, щоб надавати клієнтам попереджувальні і персоналізовані рекомендації. Водночас Univision може налагодити більш тісні рекламні відносини зі своєю авдиторією завдяки аналізу даних.

Повідомляють, що сума угоди перевищує 1 мільярд доларів. Таким чином, ідеться про один із найбільших контрактів на хмарні обчислення.

Коментарі