Новини

Нова ціна на рік: скільки платитиме за газ більшість буковинців

ТОВ «Чернівці Газзбут» запроваджує нові тарифи на паливо для населення.

Фото Mykola Makhlai, unsplash.com

Річну ціну на газ оприлюднило ТОВ «Чернівці Газзбут», яке постачає паливо для більшости буковинців.

Зокрема, з 1 травня всіх побутових споживачів переведуть на річний тариф постачальників. Ціна у ньому складає 7,99 грн за кубометр. Це сума без доставки газу. Про це повідомляє пресслужба «Чернівці Газзбут».

«Усі побутові споживачі з 1 травня будуть переведені на річний тариф своїх постачальників. Вартість кубометру газу в цьому тарифі фіксується на рік.  Період дії тарифу з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022», — йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

У «Чернівці Газзбут» зазначають, що ціна палива впродовж року може змінитися лише у бік зменшення. Збирати документи та підписувати новий договір не потрібно.

Як розповів «Шпальті» менеджер зв’язків із громадськістю компанії Андрій Кучуран, споживачів автоматично переведуть на новий річний тариф.

«Крім того, споживачі можуть змінити постачальника газу або ж перейти на інший тариф у межах постачальника», — зазначив він.

Також пан Андрій повідомив, що компанія пропонує чотири тарифні пропозиції: «Твій газ Річний», «Твій газ – Рівний платіж», «Твій газ Місячний», «Твій газ На зиму».

Однак він зауважив, якщо споживач обрав певний тариф компанії, повернутися на річний може лише за рішенням постачальника.

Раніше ми писали про те, що у Чернівцях провели пікет та зібрали позачергову сесію міськради. Протестувальники вимагали від міської влади скасувати подорожчання газу, а депутати в сесійній залі готували звернення до уряду та Верховної Ради.

 

Коментарі